​✔ Miljøgodkendt        ✔ Specialister i tagrensning         ✔ Effektiv facaderens

Facaderens skaber flotte boliger og virksomheder​

Hos PR Tag- og Facaderens renser vi facader vores kunder i blandt andet Hornsherred, Roskilde nær Taastrup og Frederikssund samt resten af Sjælland. Facaden siger mere om dig og din bolig eller virksomhed, end du tror, og derfor har facaderens mange formål. Vi giver gerne råd og vejledning om de mange muligheder i forbindelse med rens af facade.

Beskyt din ejendom mod skader med facaderens

Facader udsættes for store påvirkninger dagligt. Det gælder frost, luftforurening, UV-stråling samt mos- og algebelægning. Disse påvirkninger nedbryder den oprindelige bygningsfacade og dermed også udseendet. I værste fald trænger fugt og skimmel ind i murværket, hvor det kan sprede sig i huset, og en eventuel hulmursisolering kan blive ødelagt. Derfor er det vigtigt med  facaderens.

Vi vurderer rensemetoder og eventuel imprægnering fra opgave til opgave, da ingen facader er ens. En nænsom facaderens og eventuel imprægnerende behandling fører til, at bygningen atter fremstår stærkere og pænere. Facaderensningen og imprægneringen er yderst holdbar og vil forlænge bygningens levetid betragtelig. Det vil også øge ejendommens værdi, selvom der er tale om en ældre bygning.

Få et uforpligtende tilbud på facaderensning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om rens af facader, og vi kommer gerne ud for at besigtige din facade. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på facaderensning. Du kan ringe til os på telefon 46 75 42 62 eller 40 83 15 50 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail pr@prtagrens.dk.

"FACADERENS BESKYTTER DIN BOLIG MOD SKADER​"

SKAL VI KONTAKTE DIG?

Skriv gerne til os her, hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig eller skriv blot dit spørgsmål her. Du hører fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

Firmanavn & CVR​

PR Tag- og facaderens 

CVR: 17742035

Læs cookiedeklaration her

Kontakt os

Tlf.: 40 83 15 50
E-mail: pr@prtagrens.dk