​✔ Miljøgodkendt        ✔ Specialister i tagrensning         ✔ Effektiv facaderens

Rensning af fliser udendørs fjerner alger og flisepest

Hos PR Tag- og Facaderens i Roskilde tilbyder vi alle former for rensning af fliser udendørs. Det er ofte nødvendigt med rensning af fliser for at fjerne mos, alger, flisepest og andre urenheder, som skæmmer terrassen eller indkørslen. Vi tilbyder alt inden for rensning af fliser, facader og tage.

Flotte fliser uden frostskader med rensning af fliser

​Formålet med rensning af fliser er først og fremmest at holde fliserne rene og pæne. Det er billigere end at lægge nye fliser, og du forlænger samtidig levetiden af dine fliser.

Rensning af fliser drejer sig ikke kun om at vedligeholde flisernes udseende. For det første kan alger medføre, at du skrider på fliserne i regnvejr, for det andet kan alger føre til frostsprængninger i fliserne.

Alger og mos er med andre ord ikke blot en grøn belægning, men er en levede organisme, som danner rødder og gror ned i revnerne.​

Dernæst suger de vand til sig, og revnerne bliver sprængt større, når frosten sætter ind.​

Kontakt os for at få et tilbud på en renseopgave

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om fliserens og imprægnering af fliser. Vi modtager henvendelser i områderne omkring Hornsherred, Roskilde, Taastrup og Frederikssund, men vi tager naturligvis i mod kunder fra hele Sjælland.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på rensning af fliser. Du kan ringe til 46 75 42 62 eller 40 83 15 50 for at få mere at vide. Du kan også skrive til denne e-mail pr@prtagrens.dk.

"VORES RENS AF FLISER ER BILLIGERE END NYE FLISER​"

Skal vi kontakte dig?

Skriv gerne til os her, hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig eller skriv blot dit spørgsmål her. Du hører fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

Firmanavn & CVR​

PR Tag- og facaderens 

CVR: 17742035

Læs cookiedeklaration her

Kontakt os

Tlf.: 40 83 15 50
E-mail: pr@prtagrens.dk