Fliserens udendørs fjerner alger og flisepest

Hos PR Tag- og Facaderens i Roskilde tilbyder vi alle former for fliserens udendørs. Det er ofte nødvendigt med jævnlig fliserens for at fjerne mos, alger, flisepest og andre urenheder, som skæmmer terrassen eller indkørslen. Vi tilbyder alt inden for rensning af fliser, facader og tage.

Flotte fliser uden frostskader med fliserens

​Formålet med fliserens er først og fremmest at holde fliserne rene og pæne. Det er billigere end at lægge nye fliser, og du forlænger samtidig levetiden af dine fliser.

Rensning af fliser drejer sig ikke kun om at vedligeholde flisernes udseende. For det første kan alger medføre, at du skrider på fliserne i regnvejr, for det andet kan alger føre til frostsprængninger i fliserne.

Alger og mos er med andre ord ikke blot en grøn belægning, men er en levede organisme, som danner rødder og gror ned i revnerne. 

Dernæst suger de vand til sig, og revnerne bliver sprængt større, når frosten sætter ind.​

Det er forskelligt, hvor lang tid der skal gå mellem hver fliserens. Det afhænger af imprægneringen og andre forhold såsom overdækning og sollys.

Kontakt os for at få et tilbud på en renseopgave

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om fliserens og imprægnering. Vi modtager primært henvendelser i områderne omkring Roskilde, Taastrup og Frederikssund, men vi tager naturligvis i mod kunder fra andre områder.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på rensning af fliser. Du kan sende en e-mail til pr@prtagrens.dk, eller du kan ringe på telefon 46 75 42 62 for at få mere at vide.

Firmanavn & CVR​

PR Tag- og facaderens 

CVR: 17742035

Find os

​Veddelev Bygade 43

4000 Roskilde

Kontakt os

Tlf.: 40 83 15 50
E-mail: pr@prtagrens.dk